COACHING PERSONAL I DE VIDA

T’acompanyo a establir el teu objectiu de canvi y que treballis per assolir-lo. 

Tot des de la comprensió, empatía i sense judicis 

AUTOCONEIXAMENT

Saber mes...

APRÈN A TENIR CONSCIÈNCIA

Et proposo un procés on serás mes conscient dels teus valors, creences, emocions, patrons de pensament i l' influència que tenen o poden tenir a la teva vida, a l'hora de prendre decisions.

APRENDRE A DIR QUE NO...SER ASSERTIU/VA

Saber mes...

POTÈNCIA LA TEVA CONFIANÇA

Ser assertiu/va és comunicar-te o defendre els teus drets sense la intenció de ferir o perjudicar a l'altre. És actuar des d'un estat interior d'autoconfiança i sense l'emocionalitat que et limita com la rabia, la culpa o l'ansietat.

LA FORÇA DE VOLUNTAT NO ÉS SUFICIENT

Saber mes...

ESBRINA ELS TEUS MOTIUS, OBJECTIUS I METES

Si et veus obligat/da per aconseguir algún canvi en la teva vida, és que hi ha un conflicte en el teu interior.  Alguns motius podrien ser:  No saps el què vols, el teu desig no és suficientment intens, no estàs compromès amb tu mateix i amb els teus somnis, el teu entorn s'oposa al teu canvi.

REFORÇAR L'AUTOESTIMA

saber mes...

APRÈN A REFORÇAR-TE

¿Sents malestar o insatisfacció?, ¿has perdut la confiança i això t'ha portat a perdre oportunitats, abandonar els teus somnis, infravalorar-te o deixar de ser tu mateix/a?

MILLORAR LA COMUNICACIÓ I LA RELACIÓ AMB ELS ALTRES

saber mes...

CONEIX LE TEU ESTIL RELACIONAL

Vols conèixer el per què amb algunes persones connectes més ràpidament i t'entens fàcilment i amb altres sembla que parleu idiomes diferents?.

REFORÇAR L'ORGANITZACIÓ PERSONAL

Saber mes...

APRÈN A GESTIONAR EL TEMPS

Descobreix mètodes per organitzar les teves tasques en funció de les prioritats, delegar en els altres i a desprende't de tasques que et roben temps.  ​

CANVI PERSONAL

saber mes...

PREN ACCIÓ

¿Vols canviar aspectes de la teva vida que et produeixen malestar, insatisfacció, rabia, por, culpa, tristesa, vergonya,..?, ¿estàs cansat/a de tenir dubtes, incerteses, indecisions?, ¿necessites un canvi i no saps per on començar?

SENTIR-SE ACOMPANYAT/DA EN LA PRESSA DE DECISIONS VITALS

saber mes...

APRÈN A AFRONTAR ELS "DILEMES"

¿has de decidir-te i no saps com prendre la millor decisió?, ¿has acabat fent una llista de PROS i CONTRES?.

en quina situació et trobes?